top of page

Vår prisbelönta butik

Honungsbutikens öppetider (självservice): 9-19 alla dagar

Undrar ni något så är det bara att ringa till oss så kommer vi ut.
Telefonnumret hittar ni på dörren till boden.

2023 blev vi utsedda till Sveriges bästa honungsbutik. Det gör oss självklart både stolta och glada och kanske också en smula nervösa om sanningen ska fram men vi arbetar hela tiden för att utvecklas och att det ska bli en fin upplevelse att besöka oss. Känn dig varmt välkommen.

416746031_7456715987685714_3209083557406406459_n.jpg

Vårt café 

Med utsikt över åkrar och surrande bin

CAFÉETS ÖPPETTIDER

Torsdag- Söndag kl10-15
 

Hos oss finner du hembakat fikabröd och nybryggt kaffe. Slå dig ner längs med husväggen eller inne i vår lilla butik. Oftast är det vår dotter Alma som du träffar i caféet och som hjälper dig till rätta. 

 

Vårt lilla café erbjuder ett enkelt sortiment av mumsiga honungsbakverk och kaffe. Här hemma hos oss är ni på landet och ni kan blicka ut och njuta av utsikten över nejden medan ni fikar. Vi erbjuder hemmabakat så som surdegfrallor, honungstosca, bärkaka, våffla eller honungsboll att fika hos oss! Nytt för i höst kommer bli matvåffla med creme fraiche, rödlök och tångrom Allting bakas med honung såklart. Då cafét och butiken ligger i samma lokal kan ni passa på att även provsmaka all god honung när ni fikat! Välkomna hem till oss i Dotetorp!

Betalning: swish, kort eller kontanter (Personlig service)


CAFÉETS ÖPPETTIDER

Torsdag -söndagar kl10-15

Välkomna! 

fika

Vad hittar du hos oss?

Utbudet varierar utifrån säsong men det går alltid att få något gott och också lite mera matigt såsom mackor.

Grön ikon planetskötare
bottom of page